Over Insperidé

Insperidé is de uitgever van diverse blogs. Eigenaar is Annelies Verhelst.

Over Annelies

Annelies is een enthousiaste meedenker als het gaat over online initiatieven met een ambitieus doel. Hoewel het door gebrek aan tijd voor haarzelf blijft bij het bedenken van nieuwe producten en diensten voor haar diverse blogs, denkt ze wel graag mee met startups en projecten. Ze heeft overal een mening over, wat vooral terug is te zien via haar persoonlijke Twitter-account.

Voor het zomaar vergeten wordt, Annelies heeft ook twee boeken geschreven: Maak van je webwinkel een succes (2012) en Schrijven voor het web en sociale media (1e druk 2011, 2e druk 2013). Als je daarover meer info wilt, ook dan kun je contact opnemen.

Diensten

Annelies helpt graag met uw teksten en het beter maken van uw website. Ze doet dit samen met anderen, die zij inhuurt. De tekstschrijvers en SEO-experts die worden ingehuurd voldoen aan de (strenge) eisen van Insperidé. Het zijn personen waarmee al vaker is samengewerkt en de kwaliteit is dan ook gewaarborgd. Bij langlopende projecten zult u waarschijnlijk ook contact hebben met deze personen.

Neem contact op voor informatie over SEO-teksten, marketingteksten of zoekmachineoptimalisatieadvies. U kunt ook contact opnemen als wilt adverteren op Anneliesje.nl, Wijntjedanmaar.nl of intogadgets.nl.