Skip to content

Over Insperidé

Insperidé is de naam waaronder Annelies Verhelst beschikbaar is als interimmer of freelancer.

Over Annelies

Ik ben een enthousiaste meedenker als het gaat over marketinginitiatieven met een ambitieus doel. Mijn droom is om zowel start-ups als grote ondernemingen te kunnen helpen met mijn visie, lef en ambitie. Het liefst organisaties die echt iets willen bijdragen aan de wereld, door deze met producten of diensten mooier, liever, beter, makkelijker of duurzamer te maken. Dat mag gerust heel commercieel zijn!

Sinds 2020 bied ik voor kleine ondernemers Advies van Annelies aan, waarbij de eerste sessie altijd value based (dus eventueel ook gratis) is. In 2022 ben ik écht volledig voor mezelf begonnen, na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in veel verschillende ondernemingen, in diverse rollen en posities. Die ervaring gebruik ik nu om jou te voorzien van strategisch en tactisch advies.

(ik moet erbij zeggen dat ik wel al sinds 2008 af en toe ‘bijkluste’ dus vandaar dat mijn bedrijf al zo lang bij de KVK staat ingeschreven).

Voor het zomaar vergeten wordt, ik heb ook twee boeken geschreven: Maak van je webwinkel een succes (2012) en Schrijven voor het web en sociale media (1e druk 2011, 2e druk 2013). Als je daarover meer info wilt, dan kun je contact opnemen.

Diensten

De menukaart zoals ik die op dit moment aanbied is deze:

  • interim marketing
  • websitebeheer
  • copywriting
  • websitereview
  • sparringsessies
  • new business workshops

Wil je meer weten over wat ik doe? Een face-to-face gesprek of even koffie drinken doet wonderen. Neem daarvoor even contact op!